2011年12月20日

軟體公司的人員職掌說明

專案經理 這傢伙認為用9個女人就能只花1個月生出嬰兒。
研發人員 這傢伙認為必需花18個月才可能生出嬰兒。
現場協調 這傢伙認為只用1個女人就有辨法在1個月內生出9個嬰兒。
客  戶 這傢伙則是根本不知道自己為啥想要個嬰兒。
行銷經理 這傢伙認為就算找不到男人、女人,他還是可以搞個嬰兒來給你!
資源優化 這傢伙認為他們不需要男人、女人,毫無資源也能生個嬰兒。
檔案管理 這傢伙不在乎孩子生了沒,但是這9個月要記下來!
品管人員 這傢伙對生孩子的「過程」永遠不滿意!
測試人員 這傢伙總是對他老婆說,這不是我要的孩子!
人力資源 這傢伙覺得就算是驢子9個月也能生出人類的小孩!

原文版
Project Manager is a person who thinks nine women can deliver a baby in one month.
Developer is a person who thinks it will take 18 months to deliver a baby.
Onsite Coordinator is one who thinks single woman can deliver nine babies in one month.
Client is the one who doesn’t know why he wants a baby.
Marketing Manager is a person who thinks he can deliver a baby even if no man and woman are available.
Resource Optimization Team thinks they don’t need a man or woman; They’ll produce a child with zero resources.
Documentation Team thinks they don’t care whether the child is delivered, they’ll just document 9 months.
Quality Auditor is the person who is never happy with the PROCESS to produce a baby.
Tester is a person who always tells that this is not the Right baby.
HR Manager is a person who thinks that... a Donkey can deliver a Human Baby - if given 9 Months !!!

圖片版


投影片
中文翻譯版來源: 暗月之鏡 上一則: IT證照滷味攤 勸君莫走資訊業



收進你的 MyShare書籤

沒有留言 :

張貼留言

※ 科技日新月異,文章內容相關資訊以發文時間為準!感恩!

本週熱門

文章導覽


歡迎到 facebook 一起來廢屁~